Ontwikkeld door FG's

Zeer complete en gebruiksvriendelijke abonnementen voor MKB en grootbedrijf

Zelf de voordelen van Privacy Insights ervaren? Dat kan drie maanden gratis en vrijblijvend. Kies daarna het abonnement dat bij je past. We helpen je graag op weg.

Zorgvuldig samengestelde abonnementen

Privacy Insights biedt drie verschillende betaalde abonnementen aan:

Onze abonnementen zijn zorgvuldig samengesteld op basis van onderstaande modules.

Verwerkingsregister

Dit is de basis van privacy-management en de basis van al onze abonnementen. Hiermee kun je alle processen uitschrijven. Dit zorgt voor reflectie en geeft je veel inzicht. De ingebouwde wizard helpt je met het doorlopen van alle vragen. 
Er zit, vanaf het pro abonnement, ook een DPIA-module in, waarmee je eenvoudig en snel een DPIA creëert met behulp van data uit de verwerking.

Verzoeken van betrokkenen

Deze module registreert alle verzoeken. Door het selecteren van de categorieën waar de betrokkene toe behoort, kun je gelijk zien in welke verwerkingen iemand voorkomt en in welke systemen de data zit. Als je contactpersonen hebt toegevoegd aan de systemen, kan je die gelijk een bericht sturen met het verzoek de data van de betrokkene te verzamelen. Dat maakt de afhandeling veel eenvoudiger. 

Inzichtmodule

Deze module geeft je inzicht in de data. Wil je bijvoorbeeld na het ongeldig verklaren van Privacy Shield weten welke verwerkingen dit speelt, dan kan je daar eenvoudig op zoeken in de inzichtmodule. De geselecteerde informatie kan als PDF of in Excel formaat worden geëxporteerd Privacy Insights heeft als visie dat een register meer moet opleveren dan alleen voldoen aan de verantwoordingsplicht onder de AVG. Door bijvoorbeeld slim gebruik te maken van de ingevoerde data, wordt veel tijd bespaard bij het uitvoeren van andere taken op het gebied van gegevensbescherming.

Datalekken

Deze module houdt alle incidenten bij. Door de koppeling kunnen de in het register ingevulde data met één druk op de knop geüpload worden naar de site van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit scheelt veel tijd. Voor het melden van een datalek bij de Autoriteit Persoonsgegevens kunnen de in het register ingevulde data geüpload worden naar de site van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit maakt het melden veel sneller, minder foutgevoelig en eenvoudiger.

Beheermodule

In de beheermodule kan je alle achterliggende lijsten zien. Dus bijvoorbeeld alle applicaties, alle verwerkers, alle categorieën van persoonsgegevens en alle verwerkingsdoelen. Dit is een hele handige manier om oude data of data per afdeling in te voeren. Bijvoorbeeld alle systemen invoeren door de IT-afdeling of alle verwerkers en de overeenkomsten opvoeren door Inkoop of Legal.

Waarom Privacy Insights?

De software van Privacy Insights biedt een complete en gebruiksvriendelijke privacy registratie.

Verplicht

Laten we er geen doekjes om winden. Het hebben van een register is van verwerkingsactiviteiten verplicht. Daarnaast is het verwerkingsregister de kern van ieder privacy control framework. Met een goed register toon je aan dat je ‘in controle’ bent.

Ontwikkeld door FG’s

De software is ontwikkeld door FG’s. Privacy Insights biedt een zeer volwassen cloud-oplossing die gericht is op gebruiksgemak en het optimaal ondersteunen van de FG.

Snel en eenvoudig

We maken de complexe AVG gemakkelijk. We vinden het belangrijk dat iedereen goed kan werken met een register. Om die reden is de software snel te implementeren en eenvoudig in gebruik.

Start met een gratis proefabonnement

Wil je ook direct inzicht in jou compliancy en de mogelijke risico’s? Je kunt Privacy Insights eerst drie maanden gratis en vrijblijvend proberen.