Ontwikkeld door FG's

Een compleet en eenvoudig AVG-Register al vanaf €99,- per maand

Compleet en eenvoudig AVG-Register voor het registreren van verwerkingen, overeenkomsten, DPIA’s, datalekken en verzoeken van betrokkenen.

Waarom heb ik deze software nodig?

Met een goed AVG-Register toon je aan dat je ‘in controle’. Sinds de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het hebben van een register verplicht en is het duidelijk dat het verwerkingsregister de kern van ieder privacy control framework is. Privacy Insights heeft hiervoor zeer complete en de meest eenvoudige software.

Privacy Insights heeft als visie dat de tijd die geïnvesteerd wordt in het bijhouden van een register meer moet opleveren dan alleen voldoen aan de verantwoordingsplicht onder de AVG. Door slim gebruik te maken van de ingevoerde data wordt veel tijd bespaard bij het uitvoeren van andere taken op het gebied van gegevensbescherming.

Ontwikkeld door en voor FG’s.

De oprichters van Privacy Insights werken al vele jaren (ruim vóór de invoering van de AVG) met privacy en zijn ervaren FG’s. Privacy Insights biedt een zeer volwassen cloud-oplossing die gericht is op gebruiksgemak en het optimaal ondersteunen van de FG.

Privacy Insights biedt de mogelijkheden om alle verwerkingen, datalekken en verzoeken van betrokkenen te registreren. Om je op weg te helpen leveren we het pakket met voorbeeld-content. Daarmee wordt veel dubbel werk bespaard. Er zijn takenlijsten per functie en profiel, uitgebreide dashboards en zoek- & rapportage opties. Hiermee kun je als FG snel en duidelijk overzicht en rapportages genereren t.a.v. de onderwerpen die aandacht vereisen.

Enkele voordelen van het gebruik van de Privacy Insights applicatie:

Dat is niet alles. Privacy Insights zit ook nog eens vol slimmigheden:

Start met een gratis proefabonnement

Wil je ook direct inzicht in jou compliancy en de mogelijke risico’s? Je kunt Privacy Insights eerst drie maanden gratis en vrijblijvend proberen.